Котлети з баклажанів із сирною начинкою

Це не просто смачно, а дуже смачно! Чи краще за традиційні котлети? Набагато краще, не сумнівайтеся!

Котлети з баклажанів

1,5 кг баклажанів, 150 г твердого сиру, 100 г м’якого сиру (типу ковбасного або сулугуні), 150 г панірувальних сухарів або мелених вівсяних пластівці, 100 г батона, 1 яйце, спеції, 1 зубець часнику, трошки молока, 1 пучок петрушки.

  • Баклажани запекти у духовці до м’якості, зняти шкірку, додати посічену петрушку, перемолоти.
  • Додати сіль, яйце, дрібно потертий твердий сир, панірувальні сухарі або мелені вівсяні пластівці, зубець часнику, перець, замочений у молоці батон.
  • Вимішати фарш. Якщо рідкуватий, додати ще панірувальних сухарів або манки.
  • Сформувати котлетки, поклавши всередину кожної по кубику м’якого сиру. Запекти у духовці 10–15 хв або посмажити на сковороді.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook