торт орео з чізкейком

Торт “Орео”. Приготуйте – і він стане вашим улюбленим!

Рецепт торта "Орео" з чізкейком та вершково-сирним орео-кремом. За останні два тижні цей тортик пекла тричі. Це вершина насолоди.

Торт “Орео”

Бісквіт

  • Форма 20 см. Шоколадний корж: 250 г борошна, 290 г цукру, 80 г какао, 1 ч. ложка без чубка соди, 0,5 ч. ложки солі, 2 яйця, 60 г масла, 60 мл олії, 300 мл молока, 1 ст. ложка оцту. 
Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Змішати всі сухі інгредієнти, додати всі рідкі яйця, олію, масло (розтоплене не гаряче), молоко. Вимішати вінчиком або на малих обертах міксера. Вкінці додати 1 ст. ложку оцту. Вимішати. Вилити у форму і випікати при 170-180 ОС близько 1 год.

Чізкейк

  • 600 г сиру кисломолочного, 160г цукру, 220 мл вершків (33-36%), 3 яйця, 1 ч. ложка ванільного цукру. Печиво “Орео”.
До сиру додати яйця, цукор, ванільний цукор, перебити блендером до утворення однорідної маси. Додати вершки і вимішати легенько лопаткою. Вилити у форму, застелену пергаментом. Вставити всередину печиво “Орео” (можна вставляти цілим, можна поламати кусочками).
Пекти при температурі 120-130 ОС 1 год – 1 год 20 хв. Під низ поставити деко з водою. Печеться цей чізкейк на водяній бані. Готовий залишити у формі до повного охолодження. Тоді загорнути у харчову плівку і поставити в холодильник на декілька годин.

Крем “Орео”

  • 450 г сиру домашнього кисломолочного, 270 мл вершків 33-36%, 100 г цукрової пудри, 5-6 шт. печива “Орео”. Усі продукти мають бути холодні.
Сир з частиною пудри перебити блендером до утворення гладкої маси. Поставити в холодильник на годину. Холодні вершки збити з рештою пудри, додати сир, легенько збити. Від печива відділити крем, додати до вершкового крему. Печиво подрібнити і додати до крему. Вимішати.
Зібрати торт: шоколадний корж розрізати на 2 частини. Шоколадний корж – половина крему – чізкейк – половина крему – шоколадний корж. Збираю у роз’ємній формі, обгорнутій ацетатною плівкою. Поставити в холодильник для стабілізації. Прикрашати за бажанням.
Рецепт і фото Майї Рабтсун
Ми пропонуємо вашій увазі ще два рецепти тортів із печивом “Орео”:
  • Чізкейк з розкішним шоколадним бісквітом, чорницями та “Орео”-мусом
  • Торт “Святковий”. Схожий на “Тірамісу”, але з печивом “Орео”

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook