Італійський кекс-бісквіт “12 ложок”. Найкращий з тих, що я пекла. Вологий і тане у роті!

Дуже вдалий рецепт! І запам'ятати його просто. Приготуйте хоч раз - і ви полюбите цей бісквіт! Мені він дуже подобається!

Італійський кекс “12 ложок”

3 яйця, 12 ст. ложок з чубком борошна, 12 ст. ложок з чубком цукру (з гіркою), 12 ст. ложок рафінованої олії, 12 ст. ложок кефіру або 10% вершків, 1 ч. ложка розпушувача, цедра і сік половинки лимона (або 1 апельсина), 1 п. ваніліну, дрібка солі, цукрова пудра (для прикрашання).

Яйця збити з цукром, ваніліном та сіллю 5-10 хвилин до пишності і збільшення в об’ємі. Влити кефір і олію, додати цедру і сік лимона. Знову збити 1 хв. Поступово ввести просіяне з розпушувачем борошно. Обережно перемішати (має вийти рідке тісто). Випікати пиріг у розігрітій до 180ºС духовці 35-40 хв. Коли охолоне, дістати з форми й посипати цукровою пудрою.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook