Печінковий торт
1 кг печінки (можна і курячу, і яловичу), 2 яйця, 1 сира цибулина, борошно (приблизно 150-200 г), сіль, перець. Для начинки: майонез (у мене домашній), 2 великі цибулини, 3 більші моркви, 5 зубців часнику, сіль, перець, зелень.
Печінку добре вимити, висушити і пропустити через м’ясорубку з цибулею. Додати сюди збиті яйця, борошно, спеції. Смажити печінкові млинці.
Окремо на сковорідці обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати моркву і все довести до готовності. Коли все охолоне, додаємо вичавлений часник, майонез і спеції.
Перемазати цією масою кожен млинець. Тортик залишити на столі хоч на годину. Виходить дуже смачний, соковитий і ароматний торт.
Рецепт і фото Оксани Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати: