Сирно-м’ясний рулет. Оригінально і смачно

Він не тільки має красивий вигляд на м’ясній тарілці, а й дуже смачний. Рекомендую готувати і до святкового столу, і в будень, щоб побалувати домашніх.

М’ясо-ковбаси – це не те. Хочеться чогось особливого… Тоді я дістаю цей рецепт і печу сирно-м’ясний рулет.

Сирно-м’ясний рулет

200 г твердого сиру, 7 яєць, 5 ст. ложок манки, 1 п. майонезу. Начинка: 400 г фаршу, 1 цибулина, сіль, перець.

  1. Яйця збити, додати майонез, манку, тертий сир.
  2. Вилити масу на деко, застелене пергаментом. Пекти в духовці 10–15 хв.
  3. Фарш: цибулю порізати кубиками і підсмажити на олії. Змішати з фаршем, посолити і поперчити.
  4. Спечений корж витягнути з духовки, рівномірно викласти на нього фарш і згорнути рулетом. Добре допомагати собі при скручуванні папером.
  5. Обгорнути рулет пергаментом і запікати в духовці 40 хв при 180 ºС.
  6. Дістати і поставити під легкий прес до охолодження.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook