Рецепт печива з маминого записника зі смішною назвою “Алкоголіки” :)

Дітьми ми тільки й чекали, коли мама напече цієї смакоти! У нього смішна назва, бо до складу тіста входить горілка. Не хвилюйтеся, це печиво можна сміливо давати дітям, бо алкоголю дуже мало! Але він впливає на структуру тіста, воно виходить як листкове.
Печиво “Алкоголіки”
2 скл. борошна (об’ємом 250 мл), 1 п. маргарину (кімнатної температури), 1 ст. ложка оцту (соди не треба!), 1 ст. ложка води, 2 ст. ложки горілки. Цукру в тісто не давати, тільки обваляти у пудрі.
Маргарин розтерти з борошном, всі інгредієнти змішати і замісити тісто. Далі розкотити товщиною близько 1 см і формочками вирізати тістечка. Випікати 15-20 хв при 180 °С. Ще гарячими обмочити в пудру.
Рецепт і фото Оксани Копиняк, м. Болехів
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook