Абрикосовий лікер «Сонце в бокалі»

Чим довше цей лікер стоїть, тим кращим та насиченішим стає його смак. Тож заготуйте смакоти на весь рік!

Абрикосовий лікер

1 л горілки, 300 г абрикосів, 200 г цукру, 200 мл води, ваніль.

  • Абрикоси промити, очистити від кісточок, залити горілкою, додати ваніль і залишити на 12 днів.
  • Приготувати цукровий сироп (залити цукор водою, варити до розчинення цукру), охолодити.
  • Абрикоси в настоянці злегка пом’яти, щоб віддали більше соку, процідити через складену вчетверо марлю, рідину змішати з сиропом. Поставити в холодильник, дати настоятися упродовж місяця.
  • Час від часу збовтувати. Але чим довше стоїть, тим кращим стає. Виходить приблизно 1,5 л лікеру.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook