Маринад для м’яса
- На 3 кг м’яса (сала або ребер): 1 ст. ложка суміші мелених перців, 1 ст. ложка копченої паприки, 3 ст. ложки солі, 1 ч. ложка сухого часнику.
Все змішати і добре натерти кожен шматок, помістити в чисту суху посудину (краще підійде з нержавіючої сталі). На відміну від маринаду, в якому потрібно замочувати кілька днів, в сухому вистачить від 12 до 24 год. Під час засолювання виділяється рідина, зливаємо, обсушуємо. А далі можна коптити або запікати.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати печене м’ясо за іншими перевіреними рецептами:
- Найсоковитіше печене м’ясо – у маринаді з пива
- Шинка у медовому соусі
Post Views: 30