Слоєні кіфлики (рогалики), що тануть у роті. Рецепт тіста на смальці

Кіфлики (рогалики) виходять слоєні, крихкі, дуже смачні, просто тануть у роті! Секрет - у тісті на смальці і воді.

Слоєні кіфлики, що тануть у роті

500 г борошна, 300 г смальцю, 4 ст. ложки оцту, 12 ст. ложок води. 

Просіяне борошно змішати з холодним смальцем, перетерти на крихти, додати оцет та воду, замісити м’яке тісто, обгорнути харчовою плівкою, поставити в холодильник на ніч.
Сирна начинка: 300 г сиру, 100 г цукру, 1 п. ванільного цукру, 2 ст. ложки манної крупи, 1 яйце – все добре перемішати.
Дістати тісто з холодильника, розкотити в коло, тоненько, нарізати на трикутники, на край викласти сирну начинку, сформувати, злегка притискаючи до кінця.
Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 ОС приблизно 30 хв. Остудити, посипати цукровою пудрою.
Рецепт і фото Магдалини Шершун
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook