Рогалики з “холодного” дріжджового тіста без яєць. Рецепт старий як світ, але дуже добрий!

Тісто для цих рогаликів незвичайне: дріжджове, але класти його треба, не в тепло, а в холодильник. Не знаю чому, рецепт дуже старий, але рогалики виходять смачні!

Рогалики з “холодного” дріжджового тіста

100 мл води, 1 ст. ложка цукру, 100 г. дріжджів, 2 п. маргарину, борошно. Начинка може бути будь-яка.

У теплій воді з цукром розчинити дріжджі, залишити на 10 хв. Додати м’який маргарин, борошно, замісити м’яке тісто, поставити в холодильник на 1 год. Виробляти рогалики і зразу пекти. Готові вмочувати в цукрову пудру.

Рецепт Надії Бодак

Спробуйте також приготувати:

Рогалики з кремом “Як круасани”. Пухкі, ніжні і дуже смачні!

Рогалики “Завивані” – смак дитинства. Мамин рецепт

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook