Кіфлики з вишнями
500 г маргарину (масла), 500 г борошна, 200 мл будь-якого вина. Вишні.
Перетерти борошно з маргарином (маслом), додати вино.
Місити не потрібно, просто з’єднати і все. Тісто буде липкувате, але це так треба. Покласти у миску і накрити кришкою на 10-12 год, але у таке місце, щоб не холодно і не жарко (кімнатна температура). Я роблю ввечері і залишаю на кухні. На ранок тісто зовсім іншої консистенції! Поділити тісто на 5 частин. Розкотити тоненько кожну частинку і порізати на квадратики. Покласти начинку і закрутити у трубочки. Пекти 30 хв (орієнтуйтеся на свою духовку) при 170 ОС до золотистого кольору. Начинка будь-яка (щоб не витікала). Після випікання посипати цукровою пудрою.
Рецепт Тані Козак. Пекла і фотографувала Ольга Мордовіна
Спробуйте також приготувати: