Крем “Пломбір”
400 г сметани (20%), 150 г цукру, 2 ст. ложки з чубком борошна, 2 яйця – поставити на водяну баню. Можна ще дати цедру лимона, ванільний цукор. Помішувати вінчиком. Варити до загустіння (віничок має залишати чіткі сліди), від моменту закипання води приблизно 15-20 хв. Накрити плівкою в контакт, остудити до кімнатної температури. 250 г масла високої жирності (кімнатної температури) збити і по ложці додавати заварний крем. Все ретельно збити міксером. Крем виходить жовтуватий, на бажання, йому можна надати кольору.
Рецепт Катерини Ковалишин
Спробуйте також приготувати:
-
Заварний крем за три хвилини для трубочок, еклерів, тортів і рулетів. Найшвидший спосіб!
-
Карамельний настрій? Отже, заварний карамельний крем!
Post Views: 549