холодник

Холодник – ідеальний літній холодний борщ

У спеку не хочеться ані м’яса, ані гарніру... Приготуйте холодний борщ - холодник - і всі домашні будуть в захваті від нього. Свіжий, кисленький, холодний і неймовірно смачний.

Холодник

  • 2 буряки (краще печених, можна варених), 4 яйця, 2 огірки, зелена цибуля, кріп, 1 л кефіру, сіль, перець.

Буряк помити, витерти, загорнути у фольгу, пекти за температури 180 °С до готовності (близько 1 год), потерти. Огірки і яйця порізати кубиками, зелень дрібно посікти. Усе скласти в каструлю, посолити, поперчити, залити кефіром, розмішати.

Перегляньте також інші рецепти холодних перших страв:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook