Солянка грибна на вечерю
100 г грудинки копченої, 100 г мисливських ковбасок, 200 г відвареного м’яса, 200 г грибів злегка обсмажених на маслі, 1 лимон маленький скибочками, картопля, морква, цибуля(обжарити на маслі). Додати 1 ст. ложку пасти томатної, зелень за смаком, перед подачею на стіл додати сметану. Рецепт Оксани Яворської
Солянка на зиму з перцем (дуже смачна)
Грибна солянка з капустою
- 5 кг капусти, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 2 кг будь-яких грибів, 9 ст. ложок цукру, 5 ч. ложок солі, 1 скл. оцту, 1 неповна склянка олії, 1 л. томатного соку, перець мелений, лавровий лист, коріандр.
- Салат з грибів, моркви і цибулі з томатом на зиму
- Що приготувати з грибів: п’ять рецептів смачних страв