Прабатьківщиною кетчупу вважають Китай. Вперше у Європу цей соус привезли у ХVІІ ст. Його готували з анчоусів, волоських горіхів, грибів та квасолі, а також розсолу соленої риби, спецій, часнику та вина. У найстарішому рецепті кетчупу, що зберігся до наших днів, помідорів не було. Як зрештою, мабуть, і в нинішньому магазинному.
Магазинний кетчуп заховається! Цей дійсно смачний, ароматний, ідеальний! Усе завдяки прянощам, які входять до його складу.
Чудовий соус! Ніхто нізащо не здогадається, що в ньому є кабачки! На смак дуже подібний на оригінальний соус “Анкл Бенц”.
Це навіть смачніше за традиційний хрін. Якщо соус вийде надто гострим, додайте трохи більше меленого болгарського перцю.
Мабуть, найароматніший з усіх соусів. Селера, базилік, кінза, кріп, петрушка – у ньому всі трави літа!
Цей особливий соус ідеально смаку із м’ясом. Має дуже незвичайний, вишуканий смак. Куди там кетчупу!
Дуже смачний томатний соус на зиму. На смак він нагадує лечо, адже містить болгарський перець і багато зелені.
Якщо ви раніше ніколи не готували аджику з яблуками, неодмінно спробуйте. Це дуже смачно!