Томатний соус зі сливами

Цей особливий соус ідеально смаку із м'ясом. Має дуже незвичайний, вишуканий смак. Куди там кетчупу!

Томатний соус зі сливами

По 1 кг слив, яблук, помідорів і солодкого перцю,  1 ст. ложка солі, 3 ст. ложки цукру,  300 г часнику.

По 1 кг слив, яблук, помідорів і солодкого перцю (всі порізати, зі слив вийняти кісточки) перекрутити через м’ясорубку, додати 1 ст. ложку солі і 3 ст. ложки цукру, варити 15–20 хв від закипання, додати 300 г натертого на дрібній тертці часнику, розмішати, через 1 хв розкласти у стерилізовану банки, закатати і накрити ковдрою.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook