Мариновані огірки “Ностальгія”
Ці огірочки дуже схожі на смак на колишні “Глобус”, які були дефіцитом. Навіть якщо ви таких не їли, впевнена, вам сподобається! Рецепт читайте тут: мариновані огірки “Ностальгія”
Огірки, як магазинні
Секрет хрустких огірків у тому, що банки потрібно відразу закрутити, не стерилізувати і не накривати! Інакше стануть м’якими. Рецепт читайте тут: огірки «Як магазинні»
Огірки “Болгарія”
У мене за цим рецептом завжди виходять ідеальні огірочки, банки не вибухають і не мутніють. Рецепт читайте тут: мариновані огірки “Болгарія”
Без стерилізації
Люблю заготовки, в яких мало солі та оцту, а також просте і швидке приготування. Ці огірки саме такі! Рецепт читайте тут: консервовані огірки без стерилізації
По-болгарськи
Торік закрила 20 банок за цим рецептом. І за зиму всі з’їли! Цьогоріч приготую більше. Огірочки виходять хрусткими і дуже смачними! Рецепт читайте тут: огірки по-болгарськи
Хрумкі
Дуже смачні, тверді, хрумкі огірочки. А розсіл який! Добре зберігають при кімнатній температурі. Один з улюблених рецептів! Читайте тут: мариновані огірки “Хрумкі”