Медовий торт “Квашений”
3 яйця, 1,5 скл. цукру, 1 скл. натурального меду, 1 скл. подрібнених горіхів, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом), 1 ст. ложка кориці, 125 г розтопленого маргарину, приблизно 3,5 скл. борошна.
3 яйця і 1,5 скл. цукру збити. 1 скл. натурального меду, 1 скл. подрібнених горіхів, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом), 1 ст. ложка кориці, 125 г розтопленого маргарину, 3,5 скл. борошна (можна трохи більше). Замісити, залишити на 3 доби (накрити кришкою, поставити у тумбочку, щоб не попадало світло). Тоді вимісити, розкотити, поділити на 3-4 коржі і випікати. Завжди на свята замішую дві порції, виходить 3 торти. Перемащую збитою сметаною з цукром. Багато років печу, дуже смачний!
Рецепт Ганни Скупенко
Спробуйте також приготувати: