Медовий торт “Квашений” (готується 3 дні). Смачнішого я не їла!

Ви, мабуть, чули про цей медівник. Тісто для нього витримують три доби. І очікування того варте - коржі виходять неймовірно пухкі, а торт надзвичайно смачний! Це старий і хороший рецепт!

Медовий торт “Квашений”

3 яйця, 1,5 скл. цукру, 1 скл. натурального меду, 1 скл. подрібнених горіхів, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом), 1 ст. ложка кориці, 125 г розтопленого маргарину, приблизно 3,5 скл. борошна.

3 яйця і 1,5 скл. цукру збити. 1 скл. натурального меду, 1 скл. подрібнених горіхів, 1 ч. ложка соди (погасити оцтом), 1 ст. ложка кориці, 125 г розтопленого маргарину, 3,5 скл. борошна (можна трохи більше). Замісити, залишити на 3 доби (накрити кришкою, поставити у тумбочку, щоб не попадало світло). Тоді вимісити, розкотити, поділити на 3-4 коржі і випікати. Завжди на свята замішую дві порції, виходить 3 торти. Перемащую збитою сметаною з цукром. Багато років печу, дуже смачний!

Рецепт Ганни Скупенко

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook