“Цитрусовий” джем з кабачків
1 кг кабачків, 1 кг цукру, 2 лимони або 2 апельсини або 1 лимон і 2 апельсини.
Кабачки (без шкірки і насіння) порізати дрібними кубками або крупно потерти, засипати цукром, додати перемелені зі шкіркою фрукти (без зернят!) залишити на 5-6 год. Варити 5 хв після закипання. Дати повністю охолонути, зварити так ще 2 рази. Якщо хочете однорідний джем – можна змолоти блендером. А якщо не молоти, шматочки кабачка будуть схожі на м’які цукати. Після останнього варіння джем гарячим розлити у стерильні банки і закрутити.
Читайте також:
-
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”. Закриваю вже третій рік по три порції!
-
Кабачки консервовані “Під гриби”
Post Views: 57