томатні млинці

Томатні млинці з начинкою з копченого сиру

Пропонуємо приготувати незвичайні томатні млинці - із томатного соку - із дуже смачною начинкою з копченого сиру.

Томатні млинці з начинкою з копченого сиру

  • 250 мл томатного соку, 250 мл молока, 2 яйця, 1 л цукру, 1 ч. ложка солі, 200 г борошна, 2 ст. ложки соняшникової олії.
  • 4 шт. відварених яєць, 300 г копченого плавленого сиру, часник за бажанням, майонез, зелень петрушка, сіль до смаку.

Приготувати млинці: в одній посудині просіяти борошно, додати сіль, вилити молоко, гарно розмішати вінчиком, щоб не було грудочок. У другій посудині з’єднати яйця, томатний сік, цукор, перемішати. Далі з’єднати дві рідини, додати олію, перемішати. Залишаємо на 15 хвилин.

Приготувати начинку: відварити до готовності яйця, натерти яйця, сир, майонез, додати дрібно нарізану петрушку та видавлений часник. Все гарно перемішати.

Нагріти пательню (бажано для приготування млинців), налити черпаком тісто, просмажити до готовності з обох сторін. Складати на тарілці.

На кожний млинець намастити начинку, закрутити в рулет. Перед подачею на стіл кожний млинець перерізати навпіл і викласти гарно на тарілці.

Рецепт і фото Марини Хвиль

Переглянути відео приготування страви можна тут.

Радимо також інші рецепти закусок:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook