Квас на чаї каркаде з приємною кислинкою. Чудово освіжає у спеку!

Удома можна приготувати різний квас: хлібний, на цикорії, ягідний. Але чи пили ви квас на чаї каркаде? Він дуже смачний і чудово освіжає влітку!

Солодкі газовані напої погано тамують спрагу. Інша справа – квас! Не тільки смачний, а й корисний, адже містить природні продукти бродіння. А домашній квас ще й без шкідливих домішок, як то барвники або ароматизатори, штучні підсолоджувачі.

Якщо ви не дуже любите смак традиційного квасу або ж просто хочете спробувати щось новеньке, рекомендуємо приготувати квас з чаю каркаде. Він має приємну ягідну кислинку і красивий насичений колір.

Такий напій чудово втамовує спрагу у спеку. Його можна пити досхочу навіть дітям! А кількість цукру можете регулювати до смаку. Спробуйте, це смачно і незвичайно!

Квас на чаї каркаде

0,5 л води, 5 ст. ложок чаю каркаде (заварити). Для квасу: 2,5 л води, 1 ч. ложка сухих дріжджів, 1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти, 10 родзинок.

Чай заварити, процідити, змішати разом з квасом. Залишити на ніч. Розлити у пляшки. Зберігати в холодильнику.

Рецепт Лесі Лесі

Читайте також:

  • Липовий лимонад. Дуже смачний і корисний для всього організму

  • Заготовка для “Мохіто”. Один раз роблю і завжди маю під рукою. А коли треба – коктейль готую за 30 секунд!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook