сирні кульки

Сирні кульки. Шикарна закуска на будь-який стіл!

Такі кульки гості з'їдають першими! Але вони не тільки чудово прикрашають стіл, а й дуже смачні. Їх можна подати до сирної тарілки, оздобити салат або викласти як самостійну закуску.

Сирні кульки – чудова закуска на святковий стіл. Завдяки паніровці вони різні на вигляд і на смак. Рекомендуємо приготувати!

Сирні кульки

  • 200 г кисломолочного пастоподібного сиру, 100 г плавленого сиру, 150-200 г твердого сиру, 1-2 ст. ложки майонезу, 2 зубці часнику, сіль.
  • Для начинки: горіх, оливки, копчена шинка тощо.
  • Для панірування: солодка паприка, кунжут, посічені горіхи, мак, кокосова стружка, посічений кріп (заздалегідь помити і добре висушити серветками від води).

Кисломолочний сир змолоти блендером, твердий – потерти на найдрібнішу тертку, плавлений потерти крупно. Усе перемішати, додавши інші складники. Майонезом регулювати густину: має добре формуватися кулька, не розпадатися.

Сформувати кульки завбільшки з волоський горіх, поклавши всередину начинку (я клала кубик копченого курячого філе – було дуже смачно). У блюдця насипати різну паніровку, обваляти кульки. Поставити у холодильник на кілька годин.

Рецепт і фото Інни Семенюк

Спробуйте також приготувати інші закуски на святковий стіл:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook