Шоколадно-кокосовий рулет дуже смачний, в міру солодкий. Вам обов’язково сподобається!
Шоколадано-кокосовий рулет
- Шоколадний бісквіт: 4 яйця, 100 г цукру, 80 г борошна, 20 г кукурудзяного крохмалю, 20 г какао, 1 ч. ложка розпушувача, щіпка солі, 40 мл гарячого молока.
- Начинка: 180 г згущеного, 130 г кокосової стружки, 200 г вершків (33%), мелені/дроблені горішки (за бажанням).
Яйця збити міксером, поступово додаючи цукор; збивати до пухкої маси. В окремій посудині змішати сухі інгредієнти (борошно, крохмаль, розпушувач, сіль). Поступово ввести суху суміш і перемішати лопаткою рухом зверху вниз, вкінці додати гаряче молоко, перемішуємо до однорідності. Розподілити тісто на форму з пергаментом (стандартна від духовки) і випікати при 180 градусах 15 хв.
Зробити крем: змішати кокосову стружку і згущене молоко, окремо збити холодні вершки до стійких піків. Змішати все разом, за бажанням додати ще горішки.
Розподілити частину крему по бісквіту, скрутити в рулет і зверху ще змастити рештою крему, поставити в холодильник хоча б на 3 год.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також інші перевірені рецепти рулетів:
- Рулет “Усе по три” (заварний бісквіт)
- Бісквітний рулет, який не треба скручувати гарячим! Не тріскається і не ламається!