Сало – сила! Чотири найсмачніші рецепти приготування сала

Кажуть, що смачніше за сало може бути тільки сало! З чорним хлібом, часником або цибулею, до борщу... М-м-м... До вашої уваги чотири найсмачніші рецепти приготування сала, смачнішого за м'ясо та ковбаси!
Копчене, солене, печене, варене, морожене, з прянощами… Ну як його не любити? Та й зрештою, ми, українці, просто не уявляємо свого життя без сала!

Лікарі ж своєю чергою переконують: маленький шматочок свіжого сала організму тільки на користь!Якщо взяти за правило щоранку натще роз­смоктувати (не з’їдати, а саме поволі смоктати) маленький шматочок сала (завбільшки як грудочка цукру), то че­рез два місяці жовчний міхур сам упо­рається з надлишком жовчі.

Тим, хто хворіє на поліартрит, ос­теохондроз, ревматизм, радять щодня між прийомами їжі з’їдати бутерброд із 20 г сала і шматочка чорного хліба. Він допоможе вивести солі з організму.

Шматок сала добре з’їсти перед за­стіллям – воно попередить всмоктуван­ню алкоголю. А ще свіже сало корисне для серця.

Словом, їжте сало, на здоров’я! А щоб воно вам смакувало, ми підготували чотири перевірені рецепти від господинь. Таке сало люблять навіть більше за ковбасу!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook