Сирний рулет
- 300 г твердого сиру, 5 яєць, 1 п. майонезу (180 г), 300 г фаршу, сіль і перець.
Сир крупно потерти, додати яйця і майонез, все добре перемішати та вилити на пательню застелену пергаментом, змащену олією та добре розігріту у духовці. Температура випікання – 180 градусів. Випікати, поки не зарум’яниться.
Дістати з духовки та перевернути на фольгу, трохи охолодити. До фаршу додати сіль і перець до смаку та змастити ним сирний корж, скрутити рулет, обгорнути у фольгу та поставити запікати, на дно форми вилити 200 г води. Випікати 30 хв при температурі 180 ОС.
Вийняти з духовки, трохи охолодити, зняти фольгу та закрутити у пергаментний папір. Так і тримати в холодильнику у пергаменті, щоб не засихав зверху. Довго тримати не доведеться, я вам обіцяю!
Експериментуйте!
- Майонез у коржі можна замінити на сметану.
- Фарш можна використовувати мішаний або з курячого філе, паштет з курячої печінки, трошки провареної.
- У всі види начинок можна додавати спасеровану на маслі цибулю, з морквою.
- До святкових рулетів можна додати зеленого горошку або порізаного дрібними кубиками червоного перцю.
- Головне, щоб сир був якісним, не обов’язково свіжим, можна брати заморожений.
- Нарізається рулет добре, має чудовий вигляд у м’ясних нарізках, головне добре його скрутити і випікати швом до дека.
Рецепт і фото Галі Лилик
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 48