Салат “Морква по-корейськи”. Цьому рецепту вже більше 20 років

Уже багато років готую моркву по-корейськи саме за цим рецептом. Колись навчила мене подруга-одеситка. Морква виходить пряна і соковита. Усім раджу!

Салат “Морква по-корейськи”

1 л тертої моркви, 1 головка часнику (вичавити), 5 ст. ложок оцту, 1 ч. ложка солі, 2 ч. ложки цукру, 1 ч. ложка чорного перцю, 0,5 ч. ложки червоного перцю, 2 ч. ложки меленого коріандру, 100 г олії (гарно розігріти).

Усе вимішати, залити киплячою олією, перемішати. Їсти можна через 2 год. Але чим довше постоїть, тим смачніше!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook