250 г сухого печива, 500 мл чорничного йогурту, 200 мл жирних вершкiв або сметани, 3 ст. ложки желатину, 200 мл води, цукор за смаком, 1 ч. ложка ванiльного цукру, 2/3 скл. журавлинового соку, збитi вершки, фрукти для прикраси
Миску встелити харчовою плiвкою. Желатин замочити у воді, печиво – у журавлиновому соці. Воно має розм’якнути, але не розвалюватися.
Желатин вимішати, додати йогурт. Як тільки суфле почне застигати, обережно домішати до нього збитi вершки.
У мисці викласти шар печива, шар суфле, а тодi знову шар печива. Поставити у ходильник на нiч. Перед подачею на стiл, миску слід перевернути на тарелю i зняти плівку. Прикрасити збитими вершками та фруктами.