Кукурудзяне печиво – смачне і розсипчасте

Якщо у вас немає кукурудзяного борошна, просто змеліть кукурудзяну крупу на кавомолці! А кукурудзяне печиво таки варто приготувати - воно дуже смачне!

Кукурудзяне печиво – то такий собі делікатес, бо його рідко зустрінеш у продажу. а ще рідше господині печуть вдома таке печиво, бо кукурудзяне борошно – рідкість або його треба зумисне купувати, не у всіх воно є. Якщо і у вас немає такого борошна – просто змеліть кукурудзяну крупу на кавомолці – й отримаєте кукурудзяне борошно!

Кукурудзяне печиво

  • 240 г кукурудзяного борошна (можна змолоти кукурудзяну крупу на кавомолці), 170 г пшеничного борошна, 170 г м’якого масла (можна замінити на маргарин), 2 яйця, 150 г цукру, 2 ч. ложки розпушувача.

До борошна додати розпушувач, масло, перетерти з борошном. Яйця збити з цукром, додати до борошна і замісити тісто. Зробити кульки, обваляти в цукрі, викласти на деко, застелене пергаментом, на відстані одна від одної. Випікати при 180 градусах 15-20 хв. Печиво смачне і розсипчасте.

Рецепт і фото Анжели Горошкіної

Радимо також інші перевірені рецепти печива:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook