Млинці з ковбасою і плавленим сирком
- Для млинців: 0,5 л молока, 4 яйця, 10-11 ст. ложок борошна, сіль,2 ст. ложки олії.
- Для начинки: 200 г вареної ковбаси, 1 плавлений сирок, 1 ст. ложка майонезу.
- Також: яйця для обсмажування.
Насмажити млинці. Ковбасу натерти на крупній тертці і сирок, додати майонез і вимішати, начинка готова. Кожен готовий млинець розрізаю навпіл, накласти начинку і сформувати трикутники. Начинені млинці обсмажити в яйці(посолити, поперчити.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати:
- Картопляні млинці – прості, смачні, незвичайні
- Томатні млинці з начинкою з копченого сиру
Post Views: 42