Відбивні у картопляній шубці
1 кг свинини, 3 картоплини, 2 яйця, 4 ст. ложки борошна, 3 ст. ложки майонезу або сметани, 1 цибулина, 4 зубці часнику, 250 мл домашньої сметани або вершків, сіль.
- М’ясо нарізати, як на відбивні і відбити їх.
- Приготувати “шубку” для відбивних: сиру картоплю, цибулю і часничок подрібнити в блендері. Перемішати, посолити, поперчити, додати яйця, майонез (або сметану), борошно, все вимішати.
- В гарячій олії обсмажити відбивні, заховані в “шубку”. Смажити, обережно перевертаючи, до рум’яної скоринки.
- Викласти відбивні на змащене олією деко, залити сметаною (в мене розведена домашня) і поставити в духовку розігріту до 240 ОС на 10 хв.
Рецепт і фото Надії Тимків
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 30