Інгредієнти:
340 г борошна, 250 г цукру, 40 г какао, 1,5 ч. ложки соди, 1,5 ст. ложки оцту, 0,5 ч. ложки солі, 9 ст. ложок олії, 1,5 скл. води, ваніль.
Роз’ємну форму змастити олією, застелити дно папером. Прямо в форму просіяти борошно. Окремо змішати какао, цукор, сіль і соду. Висипати у форму і змішати з борошном. Зробити три заглиблення різного розміру. У велике вилити олію, в середнє – оцет, у маленьке – ваніль. Півтори склянки води розподілити по всій формі. Акуратно, щоб не порвати папір, змішати складники. Допустима незначна неоднорідність тіста. Пекти 40–45 хв. Перш ніж різати, дати повністю охолонути.
Post Views: 20