Капкейки з полуничним кремом

Родзинка цих капкейків (а вони, до речі, готуються за дуже простим рецептом, на кефірі) – полуничний крем, ніжний, ароматний, красивий.

Полуничні капкейки

Для тіста: 2 яйця, 180 мл кефіру, 180 г цукру, 120 мл олії, 200 г борошна, 1 п. польського полуничного киселю, 2/3 ч. ложки розпушувача, 2/3 ч. ложки соди.

Усе збити. Пекти 25-30 хв при 150-160 ОС.

Для крему: 0,5 кг полуниці змолоти блендером, додати 150 г цукру, 3 ст. ложки кукурудзяного крохмалю. Заварити і остудити. Збити 300 г масла з 60 г пудри і поступово додати полуничну масу.

Вирізати виїмку в капкейках і наповнити полуничним джемом. Зверху зробити шапочку з крему.

Рецептом поділилася Леся Фанда

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook