Квашені помідори з гірчицею у трилітровій банці
- На 3-літрову банку: 2 ст. ложки солі, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки сухої гірчиці, спеції, зелень (кріп, хрін, листя вишні, листя смородини), часник.
На дно банки скласти листя і спеції, на них помідори, зверху насипати сіль, цукор і гірчицю, акуратно залити холодною водою. Закрити кришкою і потрусити банку, щоб сіль і цукор розчинився. Якщо хочете, щоб заквасилися швидше – на день залишіть у кімнаті. Далі у підвал.
Рецепт Надії Загребельної
Спробуйте також приготувати:
- Квашені помідори з гірчичною “кришкою”. На смак – бомба-ракета!
- Помідори, квашені у трилітровій банці
Post Views: 204