Квашені помідори з гірчичною “кришкою”
Помідори наколоти зубочисткою біля корінця. На низ банки покласти петрушку, натерту моркву та помідори, щораз перекладаючи петрушкою та морквою. Заповнити до верху, влити маринад: на 5 л холодної джерельної води 250 г солі та 250 г цукру. Добре розмішати, залити, покласти листок хрону та всипати 1 ст. л. сухої гірчиці.
«Кришечкою» буде слугувати марля складена в 4 шари і намащена сумішшю сухої гірчиці і води до стану кашки.
Прикласти кришечку до горловини банки і щільно притиснути. Коли висохне, то це буде, як запечатано. Поставити банку в холод і нехай кисне. Потім можна зняти марлю і закрити капроновою кришкою.
Рецепт Алли Сидор
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 138