Мариновані огірки по-німецьки
На літрову банку: часник, кріп, листя хрону (1/3 частину листка, перець горошком, лавровий листочок і огірочки маленькі. Зверху в банку сипимо: 3 ч. ложки цукру, 2 ч. ложки без чубка солі, 3 ст. ложки оцту (я беру тільки “Рідний Край”).
Залити наповнені банки холодною водою з крана чи криниці і поставити стерилізувати. Коли вода закипить в каструлі, в якій ви стерилізуєте, зачекати 7 хв і закрутити. Банки не треба накривати (вкутувати).
Цей рецепт років 20 тому жіночка привезла з Німеччини . А тепер за ним готують всі мої знайомі! Бо виходять дуже смачні мариновані огірочки.
Рецепт Валентини Кузьмової
Читайте також:
Post Views: 32