Огірки, мариновані по-польськи

Дуже смачний рецепт маринованих огірочків по-польськи на зиму. Вони мають досить пікантний смак, який сподобається усім любителям маринованих огірочків.

Огірки, мариновані по-польськи

Інгредієнти: огірки, 5 склянок води, 1/2 склянки оцету, 2 ст. л. цукру (з гіркою), 1 ст. л. солі (без гірки), перець горошком, лавровий лист, кріп, часник.

Огірки перебрати, промити, потім залити на ніч холодною водою. У каструлю налити воду, додати оцет, цукор, сіль, лавровий лист, очищений цілий часник і кріп, довести маринад до кипіння.

Розкласти огірки по банках. Залити огірки приготованим гарячим маринадом, потім простерилізувати протягом 25 хв (банки накрити кришками) і закрутити огірки, мариновані по-польськи, кришками.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook