Огірки по-польськи
- Огірки, 5 склянок води, 1/2 склянки оцту, 2 ст. ложки цукру (з гіркою), 1 ст. ложка солі (без гірки), перець горошком, лавровий лист, кріп, часник.
Огірки перебрати, промити, потім залити на ніч холодною водою. У каструлю налити воду, додати оцет, цукор, сіль, лавровий лист, очищений цілий часник і кріп, довести маринад до кипіння.
Розкласти огірки по банках. Залити огірки приготованим гарячим маринадом, потім простерилізувати протягом 25 хв (банки накрити кришками) і закрутити огірки, мариновані по-польськи, кришками.
Спробуйте також приготувати:
- Мариновані огірки “Любов з першої банки”. Рецепт не проміняю на жоден інший!
- 5 перевірених рецептів консервованих салатів з огірків
Post Views: 45