Як приготувати соуси-діпи

Це густі соуси, в які можна вмочувати продукти (овочі, сир, хлібні палички, м’ясо, креветки тощо). Подають одразу кілька видів соусів у маленьких ємностях.

Із маринованих грибів: 200 г грибів, 1 цибулина, 50 г олії, 100 г сметани перемолоти блендером.

З яєць та маринованих грибів: змолоти рівну кількість грибів та варених яєць, додавши трохи маринаду з банки, масло, посічену зелень петрушки, сіль, перець. Витримати в холодильнику протягом 1 год.

Із сиру з горіхами: 200 г домашнього сиру перемолоти блендером із 200 г молока, додати 10 подрібнених волоських горіхів.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook