Густе варення з черешень з агар-агаром “Як желе”

Днями я варила густе варення з черешень. Завдяки агару воно схоже на желе. Чоловік уже скуштував, сказав, що дуже смачне! Тому залюбки ділюся рецептом!

Варення з черешень з агар-агаром

На 4 кг очищеної черешні, 4 кг цукру, 3 п. агар-агару (можна трохи менше). 

Перебила у блендері черешню (без кісточки), додати цукор (1:1), поставити варити. Варити, поки не буде зверху піни (трохи зняти ложкою), вкінці розвести в невеликій кількості води (холодної) агар і додати в кипляче варення. Кілька хвилин покипить – і в баночки. Банки просто помила і не стерилізувала. Роблю так: варення на маленькому вогні кипить, а я тим часом розливаю у баночки, закриваю, накриваю і все. Воно як желе виходить.

Рецепт Надії Безрукавої

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook