З квасолі можна приготувати пікантний смачний, але разом з тим пісний суп. Особливі нотки страві додає морква по-корейськи та оливки.
Козацький куліш можна легко приготувати вдома, а у піст просто незамінним стане його варіація з використанням грибів замість м’яса.
Салат за цим рецептом виходить дуже смачним і ситним, а на вигляд – справжній торт. Такий варто приготувати у свята під час посту.
Замінивши у плові всього один інгредієнт на сушені гриби, отримаєте смачний, ароматний, але разом з тим пісний плов.
Навіть хліб можна зробити незвичним та по-ресторанному вишуканим. Хрумка скоринка, великі пори всередині… Італійська традиційна чіабата – саме такий варіант.
У піст можна приготувати ось таку ковбасу і пригостити рідних бутербродом. Обманути навряд чи вийде, але здивуєте точно.
Розсіл із горошку – дуже цінна сировина. Не виливайте його нізащо! З нього можна приготувати майонез без яєць.
Якщо у піст хочеться чогось солоденького, не відмовляйте собі у цьому. Є рецепти пісних солодощів, які ані трохи не поступаються смаком звичайній випічці.
Для цього рецепту можна використовувати і консервовані вишні, і заморожені. Випічка однаково вдається ароматною, смачною та пухкою.
Не дивуйтеся, що у цьому рецепті немає традиційного тіста. Крихти, олія та яблучний сік самі утворять його в процесі випічки! Яблука для пирога беріть соковиті.