Кухня Рецепти

Каша чумацька грибна

Козацький куліш можна легко приготувати вдома, а у піст просто незамінним стане його варіація з використанням грибів замість м’яса.

28.02.2017 11:21

Інгредієнти:
1 скл. пшоняної крупи, 400 г грибів, 1 цибулина, 5 ст. ложок олії, мелений лавровий листок, сіль, перець.

Пшоно ретельно промити кілька разів. Залити водою, додати спеції, поставити варити на маленький вогонь. Гриби помити, порізати шматочками середнього розміру. Цибулю порізати дрібно. Обсмажити гриби з цибулею на олії. Коли каша буде майже готова, додати гриби з цибулею. Перемішати, варити ще 5 хв. Каша виходить дуже ситна та ароматна. Її можна готувати на природі на вогнищі у великому казані.