Консервований перець для справжніх перців. 10 незвичайних, але перевірених рецептів

У підбірці є рецепт консервованого перцю, фаршированого капустою і помідорами, перцю без нічого (для фарширування) і гострого перцю, перцю з медом і з петрушкою, у томатному і медовому соусі. А ще закуска з перцю та баклажанів і гострий соус з перцю без варіння.

1. Перець консервований з часником і петрушкою

Перець, замаринований за цим рецептом, завдяки часнику і петрушці виходить особливо смачним, пряним.


2. Перець, фарширований помідорами, «Закусочка»

Замаринувати перець на зиму можна по-різному. Цей спосіб – один з найцікавіших і найсмачніших: і перець смачний, і начинка, і соус.

3. Маринований перець, фарширований капустою

Взимку перець, фарширований капустою, дуже добре смакує і холодним, і гарячим. А ще красиво виглядає на столі. Як замаринувати такий перець, детально написано у рецепті.


4. Гострий перець консервований

Пекучий перець також консервують. Причому дуже смачно виходить!


5. Соус “Звіробій”. Дуже гострий і смачний

Соус для любителів гострого. Дуже пікантний! Дуже гарячий! Дуже ароматний! І варити не треба. Добре зберігається у холодильнику.

6. Перець консервований для фарширування

Взимку відкриваєте таку баночку, начиняєте – і насолоджуєтеся по-літньому смачними фаршированими перцями.

7. Маринований перець з медом

Взимку маринований за цим рецептом перець можна додавати до салатів, готувати соус або просто їсти як закуску.

8. Консервований перець у томатному соусі

Перець, маринований за цим рецептом, можна приготувати двома способами: у маринаді або томатному соку. І так, і так виходить смачно. А томатний соус випивається весь до останньої краплі.

9. Перець маринований у медовому соусі

Перець маринований у медовому соусі виходить надзвичайно смачним, ніжним, ароматним. Ідеальна консервація до зимового столу.

10. Закуска із перцю і баклажанів «Фірмова»

Закуска виходить не дуже гостра, а радше пікантна. А ще дуже ароматна! На столі розходиться на ура.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook