1. Перець консервований з часником і петрушкою
Перець, замаринований за цим рецептом, завдяки часнику і петрушці виходить особливо смачним, пряним.
2. Перець, фарширований помідорами, «Закусочка»
Замаринувати перець на зиму можна по-різному. Цей спосіб – один з найцікавіших і найсмачніших: і перець смачний, і начинка, і соус.
3. Маринований перець, фарширований капустою
Взимку перець, фарширований капустою, дуже добре смакує і холодним, і гарячим. А ще красиво виглядає на столі. Як замаринувати такий перець, детально написано у рецепті.
4. Гострий перець консервований
Пекучий перець також консервують. Причому дуже смачно виходить!
5. Соус “Звіробій”. Дуже гострий і смачний
Соус для любителів гострого. Дуже пікантний! Дуже гарячий! Дуже ароматний! І варити не треба. Добре зберігається у холодильнику.
6. Перець консервований для фарширування
Взимку відкриваєте таку баночку, начиняєте – і насолоджуєтеся по-літньому смачними фаршированими перцями.
Взимку маринований за цим рецептом перець можна додавати до салатів, готувати соус або просто їсти як закуску.
8. Консервований перець у томатному соусі
Перець, маринований за цим рецептом, можна приготувати двома способами: у маринаді або томатному соку. І так, і так виходить смачно. А томатний соус випивається весь до останньої краплі.
9. Перець маринований у медовому соусі
Перець маринований у медовому соусі виходить надзвичайно смачним, ніжним, ароматним. Ідеальна консервація до зимового столу.
10. Закуска із перцю і баклажанів «Фірмова»
Закуска виходить не дуже гостра, а радше пікантна. А ще дуже ароматна! На столі розходиться на ура.