Кухня Рецепти

Картопля по-князівському

Навіть просту картоплю можна подати по-князівськи! І для цього підійдуть звичні продукти, що є на кожній кухні: сир, масло, молоко, яйця.

25.04.2017 12:33

Інгредієнти:
400 г картоплі (молодої, дрібної), 300 г сиру (домашнього), 100 г масла, 3 жовтки, сіль, зелень, зелена цибуля, 100 мл молока.

Картоплю помити, зварити, почистити, розрізати навпіл. Половину картоплі викласти у форму, змащену маслом. Сир перетерти з маслом, викласти на картоплю. Зверху викласти решту картоплі. Збити жовтки з молоком і сіллю, залити картоплю. Запікати 40 хв за температури 200 ˚С. Готову страву посипати кропом, зеленою цибулею.