Кухня Рецепти

Ягідний мармелад

Мармелад можна розкласти у банки, закрити і зберігати в холодильнику. А можна вилити на таріль, як захолоне – розрізати і обкачати в цукрі.

20.06.2017 09:20

Інгредієнти:
По 500 г ягід (можна смородину і порічки у пропорції 1:1) і цукру, 0,5 пачки желатину, 1 ч. ложка ваніліну, 2 ч. ложки горілки.

Ягоди помити, відкинути на друшляк, щоби стекла вода, трохи просушити серветкою, видалити плодоніжки. Ягоди розім’яти до консистенції пюре, додати цукор, желатин, ванілін. Потім збити масу міксером до повного розчинення цукру. Додати горілку. Мармелад розкласти у банки, закрити і зберігати в холодильнику.