млинці з цвітної капусти

Млинці із цвітної капусти – незвичайно і смачно

Млинці з цвітної капусти добре тримають форму, виходять пухкі і соковиті. Можна готувати також із вареної або замороженої цвітної капусти.

Млинці із цвітної капусти

  • 1 кг цвітної капусти, 2 яйця, 3 ст. ложки майонезу, 3 ст. ложки з чубком борошна, розпушувач на кінчику ножа.
  • Можна додати терту цибулю, часник, твердий сир.

Розібрати капусту на дрібні суцвіття завбільшки з вишню, замочити у підсоленій воді на 1 год, злити воду, обсушити паперовими рушниками, дрібно посікти або перемолоти. Додати майонез, яйця, сіль, перемішати, ввести просіяне борошно і розпушувач.

Смажити на олії до золотистого кольору. Смакує зі сметаною. Млинці добре тримають форму, виходять пухкі і соковиті. Можна готувати також із вареної або замороженої цвітної капусти.

Спробуйте також приготувати інші цікаві страви з цвітної капусти:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook