Котлети з цвітної капусти а-ля рибні

Дуже ніжні котлетки, які нагадують на смак рибні. Просто тануть у роті. Їх залюбки їдять навіть ті, хто не любить цвітної капусти.

Котлети з цвітної капусти а-ля рибні

0,5 скл. вівсяних пластівців, 500 г цвітної капусти (або 1:1 з броколі), 2 цибулини, 2 ст. ложки манної крупи або борошна, 0,5 скл. панірувальних сухарів, сіль, перець.

  • Цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді 5 хв. Злити воду, злегка остудити.
  • Вівсяні пластівці залити окропом і настояти 10 хв, щоб набрякли.
  • Цибулю дрібно порізати або потерти. Капусту дрібно порізати.
  • Зробити фарш: з’єднати нарізану капусту, цибулю, додати вівсяні пластівці, манку або борошно, посолити, поперчити. Усе добре перемішати. За потреби можна додати ще борошна.
  • Формувати вологими руками котлетки, панірувати у сухарях і обсмажувати в олії з двох боків. Можна запекти у силіконових формочках у духовці.
  • Їсти зі сметаною або сумішшю кефіру і кропу.Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook