Інгредієнти: лаваш, рибна консерва, твердий сир, зелень.
Із консерви вилити в мисочку весь сік, потім шматочки консервованої рибки розібрати так, щоб не було кісточок, і пом’яти виделкою. Зелень помити. Сир натерти на тертці з великими отворами. Зелень подрібнити. Змішати сік від консервів і рибку. В окремій посудині змішати всі інгредієнти. Солити не варто, бо рибний розсіл і так доволі солоний. Куплений хліб-лаваш (такий у вигляді палянички) розкладіть на столі. Намастіть отриманою масою. Обережно згорніть у рулет. Замотайте рулет у харчову плівку й поставте в холодильник приблизно на годину. Тільки-но рулет просочиться і трохи охолодиться, дістаньте його й наріжте на порційні шматки. Подавайте разом із зеленню, салатом чи овочами.