кіш

Низькокалорійний кіш з куркою і грибами

Кіш з куркою та грибами смачний і теплий, і холодний. І як самостійна страва, і як доповнення до перших страв!

Кіш з куркою і грибами

  • Основа: 220 г борошна (цільнозернового), 5 г розпушувача, дрібка солі, 100 г грецького йогурту, 40 г масла, 1 яйце.
Борошно змішати з розпушувачем, сіллю і перетерти з маслом у дрібну крихту. Додати йогурт, яйце і замісити еластичне тісто. Покласти в холодильник на 20 хв. Опісля розкотити і розподілити у формі 22-24 см, сформувати бортики, поколоти виделкою все тісто. Випікати 10 хв при температурі 200 градусів.
  • Начинка: 300 г курячого філе, 350 г печериць, 2 яйця, 150 г молока, 100 г твердого сиру, сіль, перець до смаку.
Куряче філе порізати на невеликі шматки і відварити 15 хв. Гриби порізати і потушити до готовності, додати сіль, перець. Сир натерти на середній тертці. Змішати молоко, яйця, сіль, додати до цієї суміші гриби, курку та половину сиру. Усе добре перемішати. Начинку викласти на основу, зверху покрити рештою сиру і поставити випікатись на 40-45 хв при температурі 180 градусів.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також інші рецепти пирогів з м’ясною начинкою:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook