Кухня Рецепти

Пиріг із лаваша з м’ясом “Міліна”. Швидко готую на вечерю – і вся сім’я сита!

Цей пиріг виходить дуже смачним і ситним. Готується швидко і просто. А головне – начинку можна щоразу змінювати і готувати з того, що є в холодильнику – завжди вдається смачно!

19.02.2020 17:20

Пиріг із лаваша з м’ясом

2 лаваші, 400 г фаршу або курятини, 2 цибулини, 300 г твердого сиру, 2 помідори, майонез, кріп. Для заливки: 3 яйця, 150 г сметани, сіль, перець.

Фарш або курятину підсмажити з цибулею. Можна замінити на ковбасу, шинку або сир. Викласти начинку на лаваші: фарш, тонко порізаний помідор, тертий сир, посипати кропом, зробити сітку з майонезу. Акуратно згорнути 2 рулети. Викласти їх спіраллю у форму, змащену маслом. Залити заливкою. Випікати приблизно 20 хв при 180 ОС, доки пиріг підрум’яниться, а заливка загусне. Також можна готувати у мультиварці (приблизно 1 год у режимі “Випікання”). У начинку можна додати печериці або інші гриби, болгарський перець, терту підсмажену моркву, брати картопляне пюре з фаршем, сир + зелень + січене яйце. Смакує такий пиріг і гарячим (дуже ніжний і соковитий), і холодним (так краще триає форму)!