Котлети з курячого філе і капусти. Дієтичні, але дуже смачні!

Такі котлети виходять дуже соковиті і ситні, хоча містять мінімум калорій. Тому підходять навіть тим, хто худне або дотримується правильного харчування. Капуста, до речі, не відчувається!

Печені котлети з курячого філе і капусти

300 г курячого філе, 300 г свіжої капусти, 1-2 яйця, 3-4 ст. ложки манної крупи, 1 морквина (на бажання), 1 цибулина, сіль, перець, 2 зубці часнику.

Цибулю і моркву підсмажити на олії, все перемолоти, додати яйця, манку, сіль перець, вичавлений часник. Сформувати котлети і випікати 25-35 хв при 180 ОС. А можна запанірувати у сухарях та посмажити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Котлети з печінки. Неймовірно ніжні і смачні

Котлети з начинкою “Пташине молоко”. Моя сім’я їх просто обожнює!

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook