Котлети “Пташине молоко”. Моя сім’я їх просто обожнює!

Зі звичайного фаршу можна приготувати оригінальні котлети із соковитою начинкою. Вони ніжні і дуже смачні! Готую часто, на будень і свято.

Котлети “Пташине молоко”

1/3 скл. молока, 0,5 скл. борошна, 1 ст. ложка масла, 2 яйця (варене – в начинку, сире – у кляр), 50 г твердого тертого сиру, 300 г фаршу, сіль, перець, 1 скибка хліба (у фарш).

Приготувати фарш, як на котлети: фарш, розмочений хліб, сіль, перець. Приготувати начинку: тертий сир, терте варене яйце, терте масло, сіль, перець. Приготувати кляр: збити молоко, яйце, борошно, сіль, перець (має бути густиною, як рідка сметана). Сформувати котлети: розплескати 1 ст. ложку фаршу, покласти 1 ч. ложку начинки, згорнути кулькою, приплюснути. Вмочити в кляр і обсмажити з двох боків до золотистого кольору. Викласти на деко і запекти 15 хв при 220 ОС. Можна посмажити без запікання: спочатку без кришки, а потім під кришкою. Можна робити не в клярі, а в панірувальних сухарях: борошно – яйце – сухарі. Також до фаршу можна додати терту цибулину, зубець часнику.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook